ISO 14001: 2015

GRAS Advies, onderdeel van DAGnl, is IS0 14001:2015 gecertificeerd. De ISO 14001 is een certificering waarmee wij als organisatie laten zien dat we weten welke invloed onze activiteiten hebben op verschillende duurzame thema’s. Wij laten met deze certificering zien dat we werken aan de verbetering van onze prestaties op het gebied van duurzaamheid. Dit gaat o.a. over papier- en waterverbruik, afvalstromen en energieverbruik, maar bijvoorbeeld ook over het juiste onderhoud van onze apparatuur en machines.

Wat zijn de verschillen tussen de ISO 14001 en C02-prestatieladder?

Er is een overlap tussen de ISO 14001 en C02-prestatieladder, maar er zijn ook verschillen. Waar ISO 14001 alle milieuaspecten als basis gebruikt, gaat de CO2-prestatie ladder alleen over ons energieverbruik, en dan met name over de CO2-uitstoot als gevolg daarvan. Bij een audit voor de ISO moet het beleid in de hele organisatie geïmplementeerd zijn, een audit beperkt zich niet alleen tot documenten ook medewerkers worden geauditeerd.

Deskundig advies nodig

Door jarenlange ervaring en een hecht samenwerkingsverband zijn wij dé partner voor al uw groen- en sporttechnische vraagstukken.

Ik wil advies