Beregening op maat

GRAS Advies biedt beregeningsadvies op maat, voor zowel sport en recreatie accommodaties als groenvoorzieningen. Er bestaan verschillende beregeningssystemen, tijdens ons kennismakingsgesprek kijken we naar uw wensen en zorgen wij voor de beste oplossing. Na het gesprek bieden wij u vrijblijvend een offerte aan. Naast zakelijke klanten zijn ook particulieren bij ons welkom voor beregeningsadvies.
 

Beregening op maat voor sport en recreatie accommodaties

Water is en wordt steeds belangrijker voor de sport en de recreatie accommodaties. Voor een optimale conditie van uw sportvelden is beregening tegenwoordig meer een noodzaak dan een wens. Door de klimaatverandering wordt water schaars. Water wordt daardoor een kostbare factor in het budget, daarom is het belangrijk om hier zo efficiënt mogelijk mee om te gaan.

Binnen GRAS Advies beheersen we het specialisme van beregenen en verzorgen we, voor zowel natuur- als kunstgrasvelden, geheel onafhankelijk beregeningsadvies. Op het gebied van beregening bieden we onderstaande diensten aan:

  • Inventarisatie (evt. van bestaande beregening).
  • Beoordelen mogelijkheden onttrekken water , denk aan bronwater, oppervlaktewater, leidingwater en opslag/berging van water.
  • Opstellen van programma van eisen.
  • Het maken van een ontwerp.
  • Het maken van een besteksomschrijving.
  • Het verzorgen van de aanbestedingsprocedures.
  • Het verzorgen van de directievoering en toezichthouden.

Bovendien geven wij u advies over andere toepasbaarheden van irrigatie binnen de sport, hierbij kunt u denken aan hockeyvelden semi-vol watervelden, tennisbanen, honk- en softbalvelden enz.

Beregening op maat voor groenvoorziening

Naast beregeningsadvies op maat bieden wij ook beregeningsadvies voor groenvoorzieningen zoals parken, tuinen, daktuinen, gevelbegroeiing en veel meer.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Deskundig advies nodig

Door jarenlange ervaring en een hecht samenwerkingsverband zijn wij dé partner voor al uw groen- en sporttechnische vraagstukken.

Ik wil advies