Toezicht, directievoering en projectbegeleiding

Bij de uitvoering van een project verzorgen wij namens de opdrachtgever het toezicht en de directievoering. Wij streven ernaar de eisen van de opdrachtgever (en het bestek) in de uitvoering zo goed mogelijk na te leven en de (extra) kosten tot een minimum te beperken.

Projectbegeleiding

GRAS Advies verzorgt de gehele projectleiding van een sport-, groen- of recreatief project. Dit betreft het aansturen van alle betrokken partijen: architecten, ontwerpers, werkvoorbereiders, bestekschrijvers, leveranciers van materialen en / of kwekers van plantmateriaal. Wij verzorgen de communicatie met het bevoegd gezag, begeleiden en plannen afspraken in en zorgen voor de begeleiding bij de budgetbewaking. Onze opdrachtgevers worden gedurende het gehele proces op de hoogte gehouden en betrokken bij te nemen beslissingen. Door onze pro actieve projectleiding worden onze opdrachtgevers ontzorgd voor zaken als algemene communicatie.

Deskundig advies nodig

Door jarenlange ervaring en een hecht samenwerkingsverband zijn wij dé partner voor al uw groen- en sporttechnische vraagstukken.

Ik wil advies