Nieuws

Op de hoogte blijven van actueel nieuws van GRAS Advies? Volg ons nieuws op deze pagina.

Nieuwe AERIUS calculator 2020 beschikbaar!

Per donderdag 15 oktober is er een nieuwe AERIUS calculator beschikbaar. We leggen je uit wat dit inhoudt voor lopende en nieuwe projecten.

Eerste kunstgrasveld met waterberging van lava

Aankomend seizoen kan SV Batavia’90 uit Lelystad voor het eerst op haar kunstgrasveld met waterberging van lava spelen. In een korte tijd is de club enorm gegroeid. Het nieuwe kunstgrasveld zorgt ervoor dat ze in de winter door kunnen trainen en dat er meer wedstrijden gespeeld kunnen worden.

Renovaties naar voren halen

Jan Willem (GRAS Advies): “Door de coronamaatregelen moeten sportaccommodaties diverse events annuleren en wordt er geen of nauwelijks gebruik gemaakt van de velden en banen. Lees meer.”

Vakbeurs Sportaccommodaties 5 maart 2020

GRAS Advies B.V., onderdeel van DAGnl, staat donderdag 5 maart op de Vakbeurs Sportaccommodaties!

Infra Relatiedagen 2020

Op 4,5 en 6 februari vindt de Infra Relatiedagenbeurs weer plaats in de Evenementenhal Hardenberg. Hét trefpunt waar relaties in de grond-, weg- en waterbouwbranche elkaar ontmoeten.

Nationale Sport Vakbeurs 13 & 14 november

Op 13 en 14 november a.s. is het tijd voor de Nationale Sport Vakbeurs in de Evenementenhal te Gorinchem. Voor gratis kaarten: www.nationalesportvakbeurs.nl.

Nieuwe AERIUS Calculator beschikbaar!

Sinds vandaag is de nieuwe verbeterde versie van de AERIUS Calculator beschikbaar. In deze versie zijn nu ook depositiewaarden af te lezen tussen 0.00 mol/ha/jr en 0.05 mol/ha/jr (de voormalige drempelwaarde).

Ik wil iets maken waardoor een club voor langere tijd toonaangevend is

Jan Willem Boon, werkt sinds 2011, als bedrijfs- en projectleider bij GRAS Advies (onderdeel van DAGnl). Hij verzorgt de aanleg en renovatie van sportvelden en accommodaties van A tot Z.

Geduldig afwachten en omschrijven wat ik zie

Lucas de Haan werkt, sinds september 2018, als junior adviseur Ecologie bij GRAS Advies (onderdeel van DAGnl). Dagelijks voert hij op het gebied van flora en fauna verschillende onderzoeken uit zoals vleermuizen-, huismussen-, roofvogel- en boomonderzoek.

Kennismiddag bij de AVR

GRAS Advies (onderdeel van DAGnl) heeft, vorige week, tijdens haar kennismiddag de AVR in Duiven bezocht!

GRAS Advies op de Vakbeurs Sportaccommodaties 2019

Ook dit jaar staat GRAS Advies op donderdag 14 maart op de Vakbeurs Sportaccommodaties in de Expo Houten.

GRAS Advies behaalt het ISO 14001 certificaat!

GRAS Advies heeft het ISO 14001 certificaat behaald! Wij streven continu naar verbetering en willen steeds bewuster omgaan met milieu aspecten. Voor de ISO 14001 zal er jaarlijks een audit plaatsvinden.

Infra Relatiedagen Hardenberg

Op 5,6 en 7 februari 2019 vindt de twintigste editie van de Infra Relatiedagenbeurs plaats in Hardenberg. Ook dit jaar staat Gras Advies, onderdeel van DAGnl, weer op de beurs.

Dag van de sportaccommodatie 8 maart 2018

Op donderdag 8 maart stond GRAS Advies tijdens de dag van de sportaccommodaties in de Evenementenhal EXPO te houten. De bezoekers van de beurs konden bij GRAS Advies informatie krijgen over duurzame, klimaat- en toekomstbestendige sportparken 

Realistische 3D visualisatie

Onlangs heeft GRAS Advies een prachtige 3D visualisatie mogen verzorgen voor de mogelijke ontwikkeling van diverse buitensport voorzieningen op het terrein van de Universiteit Twente in Enschede.

ISO9001: 2015 certificering

Met trots informeren wij u dat GRAS Advies en DAGnl zijn gecertificeerd op basis van de norm NEN-EN-ISO 9001:2015.

Geslaagde opening van het nieuwe pand

Tijdens een geslaagde en druk bezochte opening van ons nieuwe pand in Almelo hebben wij vele opdrachtgevers, relaties en kennissen mogen ontvangen.

Verhuisbericht

GRAS Advies verlaat per 7 april haar locatie aan de Tuindorpstraat te Hengelo. Wij verhuizen naar een nieuw bedrijfspand gevestigd op het Bedrijvenpark Twente te Almelo.